Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλότητα των μεταφορών και επαφών λόγω κορωνοϊού, η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο:
Με χρήση των προπληρωμένων, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών
Visa, MasterCard, Maestro και UnionPay

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Προετοιμασία προϊόντων

Για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν θα είναι σε άψογη κατάσταση και ολοκαίνουργιο, το κατασκευάζουμε μόλις λάβουμε την παραγγελία σας. Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες για μέχρι δύο προϊόντα. Υπολογίστε μία εργάσιμη ημέρα, για κάθε επιπλέον προϊόν.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ειδικά αυτήν την εποχή, λόγω κορωνοϊού, από την ημέρα αποστολής, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας του μεταφορέα, ειδικά αυτήν την εποχή.

Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση χρέωσης, την οποίαδηλώνει ο Πελάτης κατά την εγγραφή του ή σε διαφορετική διεύθυνση παραλαβής.

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:
Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με κούριερ, για παραγγελίες μέχρι 5 κιλά.

Για 5 έως 20 κιλά, η παραγγελία σας στέλνεται με τα ΕΛΤΑ με ειδοποίηση παραλαβής από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν με κούριερ παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)
Υπενθυμίζουμε ότι οι περιορισμοί στις αεροπορικές μεταφορές παγκοσμίως, λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχουν προκαλέσει πολλές δυσχέρειες στην ανταλλαγή ταχυδρομείου μεταξύ των χωρών. Οι χρόνοι παράδοσης, για το εξωτερικό, έχουν αυξηθεί κατά περίπου 5-7 ημέρες από τον συνηθισμένο χρόνο, γι αυτό σας ζητάμε να δείξετε κατανόηση.

Έχει αποκατασταθεί η αποστολή στις εξής χώρες: (Η λίστα ανανεώνεται από τα Ταχυδρομεία)

ΑΛΒΑΝΙΑ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΑΥΣΤΡΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΑΝΙΑ
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Η.Π.Α.
ΙΑΠΩΝΙΑ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
ΙΤΑΛΙΑ
ΚΑΝΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΡ
ΚΙΝΑ
ΚΥΠΡΟΣ (ΜΟΝΟ Α' ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ)
ΛΕΤΟΝΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
ΜΟΝΑΚΟ
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
ΝΟΡΒΗΓΙΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΡΩΣΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΧΟΝΓ ΚΟΝΓΚ


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και για μέχρι 5 κιλά.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται και χρεώνεται ανά παραγγελία.
Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και συμπληρώσετε τη διεύθυνση παραλαβής, θα υπολογιστεί το κόστος της παραγγελίας και το κόστος μεταφορικών, πριν προχωρήσετε στη πληρωμή.

Η melissinos-sandals.gr κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η melissinos-sandals.gr δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος ή καθυστέρηση της παράδοσης που οφείλεται στα ΕΛΤΑ ή της ταχυδρομικής υπηρεσίας της χώρας παραλαβής.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραγγείλετε (είτε από Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό) και να παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημα μας. Αν η διεύθυνση σας είναι εκτός Ελλάδας, στην Διεύθυνση Αποστολής (2η διεύθυνση), παρακαλούμε συμπληρώστε την διεύθυνση του καταστήματος (Νορμάνου 7, Αθήνα 10555). Είναι απαραίτητο πριν την πληρωμή να προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και ώρα παραλαβής.