Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση των προπληρωμένων, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών
Visa, MasterCard, Maestro και UnionPay

  • Με τραπεζική κατάθεση: ALPHA BANK
    IBAN: GR4501402910291002101123940
    Olgianna Melissinos BIC:CRBAGRAA


ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Προετοιμασία προϊόντων

Για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν θα είναι σε άψογη κατάσταση και ολοκαίνουργιο, το κατασκευάζουμε μόλις λάβουμε την παραγγελία σας. Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες για μέχρι δύο προϊόντα. Υπολογίστε μία εργάσιμη ημέρα, για κάθε επιπλέον προϊόν.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση χρέωσης, την οποία δηλώνει ο Πελάτης κατά την εγγραφή του ή σε διαφορετική διεύθυνση παραλαβής.

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:
Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με κούριερ, για παραγγελίες μέχρι 5 κιλά.

Για 5 έως 20 κιλά, η παραγγελία σας στέλνεται με τα ΕΛΤΑ με ειδοποίηση παραλαβής από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν με κούριερ παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και για μέχρι 5 κιλά.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται και χρεώνεται ανά παραγγελία.
Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και συμπληρώσετε τη διεύθυνση παραλαβής, θα υπολογιστεί το κόστος της παραγγελίας και το κόστος μεταφορικών, πριν προχωρήσετε στη πληρωμή.

Η melissinos-sandals.gr κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η melissinos-sandals.gr δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος ή καθυστέρηση της παράδοσης που οφείλεται στα ΕΛΤΑ ή της ταχυδρομικής υπηρεσίας της χώρας παραλαβής.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραγγείλετε (είτε από Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό) και να παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημα μας. Αν η διεύθυνση σας είναι εκτός Ελλάδας, στην Διεύθυνση Αποστολής (2η διεύθυνση), παρακαλούμε συμπληρώστε την διεύθυνση του καταστήματος (Νορμάνου 7, Αθήνα 10555). Είναι απαραίτητο πριν την πληρωμή να προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και ώρα παραλαβής.