Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται:

  • Με χρήση των προπληρωμένων, χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών Visa ή Master.
  • Τραπεζική Κατάθεση/Έμβασμα
  • Με αντικαταβολή (Ελλάδα)

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Παράδοση προϊόντων

Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες για μέχρι δύο προϊόντα. Υπολογίστε μία εργάσιμη ημέρα, για κάθε επιπλέον προϊόν.  Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση χρέωσης, την οποία δηλώνει ο Πελάτης κατά την εγγραφή του ή σε διαφορετική διεύθυνση παραλαβής.  Η παραγγελία σας στέλνεται με Απλό Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) και με ειδοποίηση παραλαβής από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας.  Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν με κούριερ παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παράδοση - Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται και χρεώνεται ανά παραγγελία.
Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και συμπληρώσετε τη διεύθυνση παραλαβής, θα υπολογιστεί το κόστος της παραγγελίας και το κόστος μεταφορικών, πριν προχωρήσετε στη πληρωμή.

Η melissinos-sandals.gr κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η melissinos-sandals.gr δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος ή καθυστέρηση της παράδοσης που οφείλεται στα ΕΛΤΑ ή της ταχυδρομικής υπηρεσίας της χώρας παραλαβής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημα.  Στην περίπτωση αυτή, οι τρόποι πληρωμής είναι με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. Αν η διεύθυνση σας είναι εκτός Ελλάδας, στην Διεύθυνση Αποστολής (2η διεύθυνση), παρακαλούμε συμπληρώστε την διεύθυνση του καταστήματος (Νορμάνου 7, Αθήνα 10555). Είναι απαραίτητο πριν την πληρωμή να προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και ώρα παραλαβής.